FB- this photo is copyright protected

Dr. Farkas Balázs

Dr. Farkas Balázs, a Budapesti Ügyvédi Kamara által bejegyzett ügyvéd, az iroda tagja.

A jogi diplomát a Károli Gáspár Református Egyetem Jog- és Államtudományi karán szerezte, azonban az egyetem évei alatt és azt megelőzően is folytatott külföldi, elsősorban angliai és ausztriai tanulmányokat, melynek révén magas szintű angol és német nyelvtudásra tett szert. Részt vett a Bécsi Egyetem (Universitat Wien) jogi karának évközi oktatásán is. Az egyetemi tanulmányok mellett gyakornoki idejét többek között a CMS Cameron&McKenna nemzetközi ügyvédi irodában töltötte értékes tapasztalatokat szerezve a nemzetközi jog és a nemzetközi klientúra kezelés kapcsán, de az említett külföldi tapasztalatokat is tovább tudta kamatoztatni a gyakorlati időszak alatt is.

A jogi diploma megszerzését követően a kötelező gyakorlati időszakot egy budapesti ügyvédi irodában töltötte ügyvédjelöltként, továbbá munkatársa volt egy patinás bécsi ügyvédi irodának is, melyek fő szakmai területe a polgári, ingatlan és társasági jog volt.

Az ügyvédi szakvizsga letételét követően 2012 tavaszán döntött úgy, hogy betársul a Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Irodába, elsődlegesen azzal a céllal, hogy az Iroda már meglévő és leendő Ügyfelei részére gyors, precíz és teljes körű jogi szolgáltatást nyújtson a társasági és gazdasági jog, a nemzetközi jog, valamint az egyéb klasszikus jogi területek, mint például az ingatlanjog, munkajog és a vegyes polgári igények területén.

Nyelvtudás:

  • Angolul tárgyalóképes szakmai nyelv tudással bír,
  • Németül tárgyalóképes szakmai nyelvtudással bír.