" />
FSZ- this photo is copyright protected

Dr. Farkas Szilvia

Dr. Farkas Szilvia ügyvéd 2011. évben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán nappali tagozaton cum laude minősítéssel.

Az egyetem évei alatt az angol jogi szaknyelvi kurzus elvégzése mellett külföldi tanulmányokat folyatatott, 2007-2008 között a franciaországi Université Aix-Marseille III. egyetemen franciául hallgatott és egyetemi oklevelet szerzett. Ezt követően 2009- 2010. évben ösztöndíjas Erasmus hallgatóként a belgiumi Université de Liège (Ulg) egyetem hallgatója volt, ahol francia és angol nyelven hallgatott elsősorban társasági és nemzetközi jogot.

Az egyetemi évek alatt továbbá a kötelező gyakorlati időt meghaladóan szerzett tapasztalatokat gyakornokként egy neves budapesti ügyvédi irodában.

A jogi diploma megszerzését követően ügyvédjelöltként két évet töltött szintén Budapesten egy főleg külföldi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodában, ahol tapasztalatokat szerzett elsősorban a gazdasági jog, az ingatlanjog, az értékpapírjog és a munkajog területén.

2013. év áprilisa óta a Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje.

2015. év óta ügyvéd.

Nyelvtudás:

  • Angolul tárgyalóképes, felsőfokú „C” nyelvvizsgával rendelkezik,
  • Francia nyelvből Delf B2 nyelvvizsgával rendelkezik.
error: Alert: Content is protected !!